maanantai 5. maaliskuuta 2018

Klubin biljardikisat

Meillä ei kerho nuku talviunta, vaan kaikennäköstä aktiviteettia koitetaan järjestää näin talvellakin! Nyt kyseessä oli klubin perinteinen biljarditurnaus. Kohtalaisen hyvin oli saapunut porukkaa paikalle ja kisakaaviokin täyttyi äkkiä! 16 kisailijaa tavoitteli kerhon mestarin titteliä ja suurta mainetta!








Kisa oli tasaväkinen, mutta niin ne jyvät erottuivat akanoista ja ei lienee kenellekkään yllätys että allekirjoittanut tippui jo alkumetreillä! Tämähän on siinä mielessä kivaa että osalla pelaajista edellinen kerta on ollut edellisen vuoden biliskisoissa, että ihan ei ammattisarjasta voida puhua!




Siinä se on, voittolyönti ja niin kokemus voitti nuoruuden! Onnea Jopelle!! Alle vielä kisakaavio ja voitajan loistokas palkiteseminen!




Ilta jatkui vielä kerholla juoman ja luultavammin elämää suurempien keskustelujen ja musiikin tahdissa, itse poistuin takavasemmalle jo hyvissä ajoin! Hubaa oli taas kerran ja kiitos kaikille osallistujille!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...