keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Varjola tila

Rakas kerhomme järjesti kiitokseksi talkoolaisilleen toiminta-illan Varjolan tilalla siitä hyvästä että he antoivat suuren panoksensa jälleen K-S MP-näyttelyyn.
Päivä alkoi leikkimielisillä kisailuilla, joita varten ryhmä jaettiin joukkueisiin. Näin sai maalaisolympialaiset alkaa. Kisailtavina oli seuraavat taitoa vaativat lajit:

*Labyrintti*
*Maalaisritsa*
*Miinakenttä*
*Keinulautakatapultti*

Maalaisritsalla oli tarkoitus ampua tennispalloja tuosta reikylästä sisään, ei ollut niin helppoa kuin luulisi.












Labyrintti on varmasti monelle tuttu peli pienemmässä koossa. Aina kun pallo meni reijästä läpi tuli 10 sekunnin sakko. 












Keinulautakatapultissa piti saada muovipalikat ylös saaviin. Lisäpisteitä sai jos arvasi oikein mitä nämä palikat olivat.  
















Pallo lähti varsin vauhdilla, toki vauhti oli myös kiinni ampujasta. Tässä ei kuitenkaan voima voita taitoa.







Valitettavasti miinakentästä ei ole kuvia koska sitä ei saanut mennä seuraamaan ja kun oma vuoro tuli niin eihän siinä mitään kuvaamaan kerennyt. Niin sitä tuli kisattua ja voittajatkin saatiin selville...tosin yllätys yllätys en muista mitä joukkueet sijoittuivat mitenkin.
Kisojen jälkeen olikin vuorossa savusauna, jossa oli tarjolla virvokkeita ja makkaraa sai paistella takkatuvassa. Tästä on mainittava erikseen eli päivä alkoi klo. 13:00 ja ruokailu oli klo. 19:30, enkä ollut muistanut tilata mitään välipalaa saapumisen ja ruokailun välille, silti Varjola hoiti homman hienosti vaikka pyyntö välipalasta tulikin viimeiseen mahdolliseen aikaan!
Kyllä kelpasi istuskella savusaunassa ja poreammeessa sekä käydä pulahtamassa koskessa, jonka lämpötila oli jopa 10 astetta mutta niin tuli talviturkki heitettyä!




Saunan jälkeen päästiinkin buffet pöydän hellään huomaan, joka oli erittäin runsas ja maittava lisää pöydän antimista voi lukea täältä.

Niin se ilta jatkui "JMK:n housebandin" säestyksellä kuunnellen ikivihreitä ja vähemmän vihreitä kappaleita niin tutuin kuin tuntemattominkin sovituksin ja sanoituksin. Musiikki oli hyvää ja porukalla hauskaa sehän tässä pääasia olikin. Myös polttariporukkaa tuli hauskuuttettua, bändi jopa lauloi naudalle ihan oma biisinkin!

Niin sitä nautaa vietiin kohti ikuista navettaa!













 Ikivihreiden kappaleiden luvattu bändi, jalallakin porukka pisti koreasti niin paritansien kuin rokatenkin.



























Voin lämpimästi suositella kaikille julapaikaksi Varjolaa, ei ehkä halvin mahdollinen mutta tasan tarkkaan hintansa väärti. Ainut miinus minkä voin antaa on se että viina siellä on tuskaisen kallista! Hinnat lyövät yli jopa Jyväskylän keskustan ravintelien hinnat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JMK:n Pilkkikilpailu

  Hyvä kun on selvitty edellisen kisailun karvaasta tappiosta, niin jo oli aika mennä ottamaan toinen. Kyseessä tällä kertaa klubin pilkkik...